Välkommen till vår nya hemsida!

Publicerat den 18. Nov, 2010 av in Föreningsinfo

Den gamla blev lite för gammal helt enkelt.. Allt eftersom så la livsuppehållande system av och den kunde inte längre stå emot attacker, så vi bytte ut den! Antagligen kommer det att finnas lite barnsjukdomar här och där, ha tålamod och hör av dig om något inte stämmer eller och du fattas något. Eller varför inte om du tycker något är fantastiskt bra!

Vi hoppas och vill att alla ska bli nöjda och förstå den här nya. Till nyheter kan man numer kommentera, men alla kommentarer kommer att godkännas av Webbmaster Lollo, hon har all makt! Här till höger kommer du kunna se alla gamla nyheter i olika kategorier. För att se medlemsdokumenten går du till Föreningen/medlemsdokument och det är samma lösenord som förut.

Med den här hemsidan kommer vi ha nya möjligheter att publicera bilder, så om du har varit på tävling eller det har varit någon annan kul aktivitet, tveka inte att skicka in bilder till webbmaster, lellebaek – snabela- gmail.com

Tack också till Rolf som hjälpt till!

/Stina och Lollo

4 Svar till “Välkommen till vår nya hemsida!”

 1. StinaQ

  19. Nov, 2010

  Lämna gärna en kommentar om vad du tycker! Både positivt och negativt!

 2. Rosel

  19. Nov, 2010

  Hej på er. Kul med förnyelse. Ser fint ut. Samma lösenord, då kan jag fortfarande gå in och titta :) av någon anledning har jag inte glömt det, fast jag har inte så mycket intresse. Känner inte många längre.
  Hälsningar från en mycket gammal webmaster och lycka till
  Rosel

 3. Petra

  10. Dec, 2010

  Mycket tråkigt med tävlingen! Tycker verkligen att ni ska tänka efter om ni ska arrangera tävlingar så här sent på året när ni inte klarar av det. Åsbo ponnyklubb klarade av detta mycket bra förra vecka och det samma kommer Styringe att göra denna helg efter vad jag läste på deras hemsida.

  Hälsningar
  Petra

  • Gunnar

   19. Dec, 2010

   Vi tycker det är en bra tidpunkt på året för den här tävlingen. Det är möjligt att man har andra förutsättningar i Åsbo och i Styringe, det vet vi inte. Kanske har de en kommun som stöttar upp. Så är det inte i Lund. Vi väljer att utgå från att vi kan hålla tävling, men det har varit ett extremt väder och det är inte så konstigt att det inte funkar.
   Det är första gången vi ställer in och tycker nog att det mot den bakgrunden känns lite märkligt att få frågan varför vi alls har tävlingen. En annan sak hade varit om vi haft tävlingen trots det dåliga underlaget. Då hade det funnits fog för att ifrågasätta vår tävling och vår förmåga att klara det hela. Inte nu.